Termeni și condiții

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului spektr.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, sub forma unui contract legal intre utilizator si SC
Vladiana Beauty .SRL , de aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.
Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul spektr.ro implica in mod automat, acceptareaacestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare
furnizate de SC VLADIANA BEAUTY.SRL, implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

INFORMATII GENERALE DESPRE PRODUSE SI PRETURI

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca acestea sunt lucrate in mare parte manual , diferenta de care vei fi anuntat.

Clientii spektr.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate aduce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.

Produsele comercializate prin intermediul spektr.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala sau de bon fiscal.